20.04.2018 688

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

TOKİ Taşoluk Anaokulu Toplu Konut İdaresi tarafından 2009 yılında inşaa edilmiştir. İç donanımı da ING BANK tarafından tamamlanarak; ilçe Kaymakamımız Sayın Hürrem AKSOY, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Turgut BARAN, Okul Öncesi Genel Müdürümüz Sayın Remzi İNANLI, ünlü sinema sanatçımız Sayın Türkan ŞORAY, UNICEF temsilcileri, ING BANK temsilcileri tarafından 08.06.2010' da hizmete açılmıştır. Binamız 2 katlı ve bahçeli bir bina olup; Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Çelebi sokak Taşoluk Toki Konutları içerisinde yer almaktadır.